Team
Maarten Meijnen

Maarten Meijnen

Managing Partner

Maarten is inmiddels geruime tijd werkzaam als investeerder. Voordat hij in 2011 Convent Capital oprichtte, werkte hij vijf jaar bij Egeria. Maarten startte zijn professionele carrière in 2004 bij de Rabobank, waar hij werkzaam was op de leveraged finance afdeling. Bij zowel Rabobank als Egeria deed hij veel transacties vanuit financierings- en equity-perspectief, zowel nationaal als internationaal.

“Duurzame groei is geen trend maar een must om top-tier rendement te blijven behalen”Email
LinkedIn

Dirk Hoorn

Dirk Hoorn

Managing Partner

Voordat Dirk Convent Capital oprichtte, was hij twee jaar werkzaam bij Koninklijke Vopak N.V. Hier was hij verantwoordelijk voor internationale M&A-transacties in Azië, Latijns-Amerika en Europa. Dirk startte zijn professionele carrière in 2004 bij Loyens & Loeff N.V. als ondernemingsrecht advocaat, gespecialiseerd in M&A/private equity-transacties.

“Wij praten niet meer over duurzaamheid maar wij brengen het succesvol in de praktijk”Email
LinkedIn

Steven Bernaert

Steven Bernaert

Investment Manager

Steven is sinds de zomer van 2014 werkzaam bij Convent Capital als Investment Manager. Daarvoor is hij als strategie consultant werkzaam geweest bij Spring Associates, met name op de gebieden van duurzaamheid, hernieuwbare energie en financiële services. Steven heeft een master in Econometrie & Operations Research van de Universiteit van Amsterdam.

Email
LinkedIn

Adriaan Vrij

Adriaan Vrij

Investment Manager

Adriaan is in september 2017 gestart als Investment Manager bij Convent Capital. Hiervoor was Adriaan gedurende zes jaar werkzaam als strategie consultant bij Bain & Company. In zijn tijd bij Bain heeft Adriaan zich met name gericht op groeistrategieën, transformaties en post-merger integraties in de telecom, financial services en industrial goods. Daarnaast is hij als adviseur van binnen- en buitenlandse PE-fondsen betrokken geweest in verschillende vendor- en commercial due diligence trajecten. Adriaan heeft geneeskunde en psychologie gestudeerd en is afgestudeerd in “behavorial economics” aan de universiteit van Groningen en Harvard University.

Email
LinkedIn

Klaas Franken

Klaas Franken

Finance Director

Klaas is per 1 september 2018 werkzaam bij Convent. Daarvoor heeft hij veel verschillende rollen gehad bij bedrijven en instanties altijd aan de financiele kant. Klaas startte zijn carriere bij BDO na zijn studie Accounting & Control aan de VU te Amsterdam.