Klankboard

De mensen naast Convent Capital

Marcel_Gerritsen

Marcel Gerritsen

Marcel Gerritsen is lid van de statutaire Directie van de Rabobank Rotterdam, als Directeur Wholesale (Corporate Banking, Shipping & Private Banking). Daarvoor gaf hij een aantal jaar leiding aan de duurzame projectfinancieringstak binnen Rabobank International en raakte zo nauw betrokken bij vraagstukken rondom circulaire economie en duurzaamheid.

Marcel denkt graag mee over hoe circulaire economie/duurzaamheid in te bedden is in de ‘normale’ bedrijfsvoering van bedrijven en niet via subsidies. Volgens Marcel zit er nog veel onbenut potentieel in de economie dat eruit kan komen door anders te denken; Convent Capital probeert dit te doen. Daarnaast vindt hij het inspirerend om mee te denken met een start-up business die ook nog iets ‘goeds’ probeert te bereiken.

Anne_Marie_Bakker

Anne Marie Bakker

Anne Marie Bakker is Managing Partner van Vroom & Van den Heuvel executive search & interim professionals. Haar interesse ligt op het snijvlak mens & organisatie. Dit ontdekte ze tijdens haar studententijd, waarin Anne Marie de studies organisatie & sociale psychologie en arbeidsrecht combineerde. In 1991 belandde ze in het search-vak. Haar nieuwsgierigheid naar organisaties en de mensen daarbinnen wordt tot op de dag van vandaag gevoed. Ze vindt het boeiend om te zien hoe een goede match en aandacht voor ontwikkeling organisaties verder kan helpen.

In 2000 nam Anne Marie Vroom & Van den Heuvel samen met een partner over van de oprichters. Anne Marie is betrokken bij Convent Capital omdat ze andere ervaring meebrengt en omdat ze gelooft in de oprechtheid en ambities van de oprichters. Bovendien krijgt ze er energie van. Het enthousiasme van de oprichters en het sterke geloof in het gedachtengoed beloven volgens haar een mooie toekomst voor de organisatie en haar deelnemingen.