CROWD

CReators of Outside WorlD (CROWD) houdt zich bezig met de inrichting van de (openbare) ruimte. Met CROWD in de rol van regisseur werken de volgende bedrijven samen:

VelopA logo

Cyclepods is een jong en snelgroeiend Brits bedrijf, marktleider in Engeland op het gebied van geavenceerde fietsparkeersystemen. Cyclepods heeft hierbij een sterke focus op design en duurzaamheid en stelt de fietser als eindgebruiker centraal.

Bezoek www.cyclepods.co.uk voor meer informatie.

VelopA logo

VelopA is marktleider in de Benelux bij het inrichten van de (openbare) buitenruimte. Ze heeft vestigingen in Leiderdorp (NL), Leuven & Gembloux (B) en Duisberg (Dl) en opereert in Nederland onder de merken Velopa-Citystyle en VelopA-Omniplay.

VelopACitystyleRGB4
VelopA-Citystyle is gespecialiseerd in het inrichten van de (openbare buitenruimte) met producten zoals straatmeubilair, fietsparkeren en overkappingen.
VelopAOmniplay
VelopA-Omniplay realiseert speel- en sportplekken voor gemeenten, recreatieondernemingen en onderwijsinstellingen.

Bezoek www.velopa.nl voor meer informatie.

IJslander logo

IJslander richt zich op het leveren van hoogwaardige duurzame RVS producten voor de publieke ruimte met een sterke focus op sport&spel. Dit heeft geleid tot een zeer innovatief productaanbod van sportkooien (Citybox), speeltoestellen, skate en Fit4Life bewegingstoestellen.

Bezoek www.ijslander.com voor meer informatie.

logo-Respo

RESPO is gespecialiseerd in het ontwikkelen van overkappingen en fietsparkeeroplossingen. RESPO heeft alles (van design tot montage) onder één dak georganiseerd, maatwerk behoort daarom tot de mogelijkheden.

Bezoek www.respo.nl voor meer informatie.

Datum laatste transactie

December 2015

<< terug naar participaties